La Fiscalia demana 12 anys de presó per a un noi de Puig-reig que va apunyalar un Mosso d’Esquadra

La Fiscalia demana 12 anys de presó per al jove que fa un any i mig va apunyalar un Mosso d’Esquadra a Puig-reig. Alexi Gregori A.M., amb doble nacionalitat espanyola i equatoriana, va agredir a un agent que anava a detenir al seu germà acusat d’un delicte de receptació (venda d’objectes robats). L’agent i un caporal dels Mossos es dirigien al pis on vivien els dos germans i va ser sorprès per l’esquena. Els fets van passar el 8 de maig del 2014 al carrer Sant Marçal, cantonada amb carrer Barcelona, a Puig-reig

La ganivetada que va rebre el Mosso li va provocar una ferida a les lumbars d’uns 10 centímetres de profunditat. Una agressió que va requerir més de dos mesos de cures, li va impedir treballar durant un mes i mig, i com a seqüeles: una cicatriu, dolor i estrès posttraumàtic. Uns fets que el fiscal, segons publica el diari Regió7, considera delicte d’assassinat en grau de temptativa, i atemptat a l’autoritat. Demana que ingressi 12 anys a presó i que pagui una indemnització d’uns 11.266 euros a l’agent víctima de l’agressió.

L’acusat, que és a presó preventiva des dels fets, serà jutjat la setmana que ve a l’Audiència de Barcelona.

X