Montserrat Badia, alcaldessa de Vilada, és la nova presidenta de l’ADF Sobrepuny

L’ADF Sobrepuny ha renovat junta directiva, i la nova presidenta és Montserrat Badia, alcaldessa de Vilada. Aquesta Agrupació de Defensa Forestal (ADF) engloba sis municipis del Berguedà: Berga, Vilada, Borredà, Castell de l’Areny, la Nou de Berguedà i Sant Jaume de Frontanyà. Un territori molt gran el que controla aquesta ADF, una de les més antigues del país. Durant els primers vint anys la capitalitat de l’ADF l’exercia Borredà, i fa sis anys va passar a Vilada, on radica en l’actualitat.

A banda de la nova presidenta, que és Montserrat Badia, s’han escollit també la resta de càrrecs. El nou vicepresident i tresorer és Pere Raja, alcalde de Castell de l’Areny. I els nous vocals, representants dels diferents municipis de l’ADF Sobrepuny són: Oriol Camps (regidor de Berga), Eleuteri Adelantado (alcalde de la Nou de Berguedà), Rubén Lladós (alcalde de Sant Jaume de Frontanyà), i Joan Roma (alcalde de Borredà).

La nova junta té la previsió de convocar reunió durant la segona quinzena de gener per estudiar quines accions es duran a terme durant l’any 2016 en matèria de camins, dipòsits, basses d’aigua, renovació i ampliació de material, i millorar la implicació directa dels propietaris forestals en l’organització i voluntariat.

 

X