Un conductor en sentit contrari resulta ferit greu en un xoc a la C-16, a Berga

El conductor d’un cotxe que circulava en sentit contrari per l’eix del Llobregat, C-16, ha xocat frontalment amb una furgoneta, entre Berga i Gironella. Era un home gran, i ha quedat ferit greu amb traumatismes. Ha estat traslladat amb l’ambulància del SEM a l’hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

Per la seva banda, el conductor de la furgoneta ha resultat ferit lleu, tot i que la furgoneta s’ha incendiat ha pogut sortir a temps i ha estat evacuat a l’hospital Sant Bernabé de Berga per l’ambulància del SEM, que s’ha desplaçat fins al lloc dels fets, com també Mossos i Bombers.

L’accident ha passat qual eren poc més d’1/4 de 7 de la tarda, al punt quilomètric 94 de la C-16 en sentit sud. Ha fet falta tallar la carretera i això ha provocat cues importants. Els Mossos han desviat la circulació per la C-16z, per Cal Rosal.