El Concurs de Fotografia de la Fia-faia admet imatges fins al diumenge 10 de gener

Amb l’objectiu de promoure i difondre la festa de la Fia-faia de Bagà i Sant Julià de Cerdanyola hi ha en marxa una nova edició del Concurs de Fotografia de la Fia-faia, la tretzena.

Aquelles persones que vau captar imatges durant la celebració, el 24 de desembre, podeu presentar-les a concurs. El tema és la festa en qualsevol dels seus aspectes. Hi ha dos apartats per participar al certamen: l’apartat Bagà i l’apartat Sant Julià de Cerdanyola, en funció de la celebració que es retrati.

Cada participant pot presentar un màxim de tres fotos i hi ha temps fins al dia 10 de gener. Es poden enviar per correu electrònic: acbergueda.cultura@gencat.cat o bé fer-les arribar per correu ordinari a l’Arxiu Comarcal del Berguedà (carrer Colònia Escolar Permanent, número 2. Pavelló de Suècia. 08600. Berga). No s’admeten fotografies que ja hagin estat publicades o premiades en altres certàmens.

Per identificar cada foto cal ajuntar les següents dades: nom i adreça de l’autor, telèfon, títol de l’obra, número d’ordre (si és una col·lecció), localització de la imatge, i categoria en què es presenta.

Les fotografies, de qualsevol tècnica, s’han de presentar en format digital, en JPG, 72 ppp. 3000 píxels pel costat més gran i una mida de fitxer entre 4 i 8 mb.

Hi haurà dos premis: el de la categoria Bagà, amb 200 euros pel guanyador i una figura de la Fia-faia. I el de la categoria Sant Julià de Cerdanyola, també amb 200 euros pel guanyador i figura de la Fia-faia.

El veredicte del jurat es farà públic el divendres 29 de gener a 2/4 de 10 de la nit a la seu del Parc Natural Cadí-Moixeró, a Bagà. Totes les fotos que participin al concurs s’exposaran en aquest mateix local durant el mes de febrer. El mes de març viatjaran a Sant Julià de Cerdanyola. I a l’abril es podran veure exposades a l’Arxiu Comarcal del Berguedà (Pavelló de Suècia de Berga)

 

X