Mobilitat Berguedà

Berga, Societat

La petició per no pagar per aparcar a l’hospital de Berga s’acosta a les 1.000 firmes

La petició per no pagar per aparcar a l’hospital de Berga s’acosta a les 1.000 firmes

La petició a la plataforma Change.org per eliminar la zona blava dels aparcaments de l’hospital de Berga que va penjar dijous passat un treballador del centre, porta avui dimarts, 805 firmes.

L’impulsor de la iniciativa és Xavi Garcia, zelador del Sant Bernabé i veí de Graugés (Avià), que ha vist la necessitat de demanar un canvi de sistema d’aparcament.  Ha explicat que el motiu no és tant per no haver de pagar sinó pels inconvenients que genera treure tiquet per anar a l’hospital, on no saps mai quanta estona trigues i això fa que molts usuaris hagin d’anar sortint a renovar el tiquet. En aquest sentit, un sistema que ell proposa, per garantir igualment la rotació de cotxes és la zona taronja, controlada per temps, amb rellotget.

La petició va sumant firmes, i el repte és arribar a les 1.000, segons ha dit en una entrevista a Ràdio Berga i a l’AquíBerguedà. “Com més millor, però quan s’arribi a les mil ja serà una bona xifra per fer arribar la demanda a l’Ajuntament de Berga i que ho estudiï”, ha comentat.

Els aparcaments que a hi ha a tocar del Sant Bernabé, a davant i darrere del centre, són de pagament. Per aparcar gratuïtament cal deixar el cotxe metres més lluny.

FOTO: zona blava al Sant Bernabé. AUTOR: Xavi Garcia Gonzàlez

aparcament Change.org Hospital de Berga Hospital Sant Bernabé petició zona blava

Estic amb tu

Comentaris