La Patum de la Pietat inscriu dissabte als nens i nenes que hi vulguin participar

L’Agrupació de Veïns i la Comissió de Festes del carrer de la Pietat de Berga ja escalfa motors per la seva Patum. Se celebrarà els dies 13, 14 i 15 de maig i a poc més de dos mesos vista els organitzadors ja hi treballen.

Dissabte passat es van inscriure els nens i nenes que ja havien participat en alguna comparsa de la Patum de la Pietat. I aquest dissabte, 5 de març, es podran apuntar aquells que no ho han fet mai i que tinguin ganes de viure des de dins d’alguna comparsa la Patum del carrer de la Pietat (barri vell de Berga).

Les places disponibles són: cavallets, maces, àngel, guita grossa, àliga i plens. Les inscripcions es faran demà, dissabte, de les 5 a 2/4 de 7 de la tarda al local de l’associació veïnal.