Mobilitat Berguedà

Berga, Patum

El concurs de cartells de la Patum rep 38 treballs

El concurs de cartells de la Patum ha rebut 38 propostes. Una xifra molt similar a l’any passat, que van ser 40 els treballs presentats a concurs. El passat 11 de març es va tancar el termini de presentació, se’n va fer el recompte i el jurat qualificador ha fet la selecció dels cartells finalistes. Aquests, s’exposaran des d’aquest diumenge, 20 de març, i fins al 3 d’abril a l’Oficina de Turisme de Berga i se sotmetran  a votació popular.

Les votacions es faran presencialment, sent obligatori identificar-se prèviament pel fet que només s’accepta un vot per persona. El cartell més votat serà el guanyador del certamen d’enguany, el seu autor o autora s’endurà 500 euros i el seu treball anunciarà les festes del Corpus a Berga. Es donarà a conèixer públicament el dia 8 de maig, just després del Ple Extraordinari de l’Ascensió que es farà per aprovar que hi haurà Patum.

El jurat qualificador l’han format la regidora de La Patum, Mònica Garcia Llorens; el guanyador del Concurs de Cartells de l’any 2015, Jordi Plana Pey; el dissenyador gràfic Albert Sallés Abillar; l’advocada i patumaire Anna Emília Puig Rodríguez; el fotògraf Joan Parera Pons; el publicista i dissenyador Ramon Fondevila Guinart, i Salvador Vinyes Reig, dissenyador gràfic, pintor, dibuixant i creador del logotip de La Patum.

cartells de Patum Concurs de cartells

Estic amb tu

Comentaris