PLAY

El berguedà Manel Medina va impressionar Johan Cruyff amb la seva imitació

En memòria de Johan Cruyff, mort ahir a Barcelona als 68 anys, TV3 va recuperar l’espai ‘Un tomb per la vida’ presentat per Joaquim Maria Puyal on s’entrevistava extensament al llavors entrenador del primer equip del Barça. Això era l’any 1993.

El programa feia una crida a buscar imitadors de Cruyff i van seleccionar al berguedà Manel Medina, actual director de Televisió del Berguedà, per la seva imitació ‘excepcional’. Va participar al programa per telèfon que podeu veure en el següent vídeo. Medina, que en aquells moments treballava a Ràdio Berga, va aconseguir sorprendre amb la seva imitació tant a Cruyff com a Puyal i va aixecar els aplaudiments del públic.

Igualment, a continuació, hi trobareu la primera aparició a la televisió de Manel Fuentes, ara presentador i xouman de programes com ‘Tu cara me suena’, que es va va presentar al plató i va sorprendre amb la seva imitació de Cruyff i de Hristo Stòitxkov.

Joaquim Maria Puyal Johan Cruyff Manel Fuentes Manel Medina TV3 Un tomb per la vida

Estic amb tu

Comentaris