Podem demana explicacions a l’Ajuntament de Gironella per una xerrada sobre Israel

Podem Berguedà presenta avui, dilluns, una queixa a l’Ajuntament de Gironella pel fet que a principis de març una xerrada sobre Israel s’hagués de fer fora la biblioteca i no a dins. Podem demana explicacions al consistori per mitjà d’una carta dirigida a l’alcalde, David Font.

Segons la carta, “demanem una explicació, clara i concisa sobre la suspensió de l’acte programat el dia 5 març d’enguany a les 12 del migdia a la biblioteca de Gironella amb el títol ‘Quins Lligams hi ha entre el que comprem i l’Apartheid israelià?, organitzada per la Cooperativa de consum ‘Les druides’ de la vila”.

Dirigint-se a l’alcalde, segueix dient “com molt bé vostè sap, la Democràcia en què vivim empara el poder celebrar conferències, xerrades, col·loquis i mítings sense cap tipus de censura, i tan sols en els supòsits que aquests actes puguin desembocar en alteracions de l’ordre públic establert podria ser suspesos, i no és aquest el cas, atès que membres del nostre col·lectiu van estar presents en aquest acte, que posteriorment va haver de celebrar-se fora del local de la biblioteca sense cap tipus de problema o conflicte”

I conclou “li agrairíem una resposta clara, davant d’aquesta mesura desproporcionada i al nostre entendre repressiva”.

Israel xerrada 5

Israel xerrada 1

israel xerrada 4

 

 

 

 

 

 

Israel xerrada 2

 

 

 

 

 

 

FOTOS: Xerrada que es va fer el passat 5 de març. / ARXIU Particular

 

X