Societat

Laura Vilagrà visita Sant Jaume de Frontanyà, Casserres i Puig-reig

Laura Vilagrà visita Sant Jaume de Frontanyà, Casserres i Puig-reig

La delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, continua amb les rondes de visites territorials a diferents municipis de les comarques centrals i aquesta setmana ha estat a Sant Jaume de Frontanyà, Puig-reig i Casserres. Els alcaldes d’aquestes poblacions berguedanes han traslladat a la delegada diverses problemàtiques perquè les pugui fer arribar al departament corresponent.

Dilluns va ser a l’Ajuntament de Sant Jaume de Frontanyà, on va ser rebuda pel seu alcalde, Rubèn Lladós i hi va signar en el Llibre d’Honor. La delegada va escoltar tot allò que l’alcalde, Ruben Lladós li va traslladar i en va prendre nota. Dimarts va ser als Ajuntaments de Puig-reig i Casserres, on també, en tots dos, va signar en el Llibre d’Honor. A Puig-reig va ser rebuda pel seu alcalde, Josep Maria Altarriba, i van tractar de temes diversos que afecten el municipi. Després van visitar les colònies industrials de Cal Vidal i Cal Pons, acompanyats per la directora dels Serveis Territorials del Departament de Cultura. A Casserres, l’alcalde Josep Colillas també li va traslladar les prioritats per al poble.

vilagra i colillas

FOTOS: 1. Laura Vilagrà amb Josep Maria Altarriba, alcalde de Puig-reig 2. Vilagrà a la reunió que va mantenir amb Josep Colillas, alcalde de Casserres / AUTOR: Delegació del Govern a la Catalunya Central

Estic amb tu

Comentaris