Càritas de Berga surt al carrer amb la campanya ‘Deixa la teva empremta’

Càritas Parroquial de Berga organitza per aquest dissabte, 16 d’abril, la campanya ‘Deixa la teva empremta’. L’entitat sortirà al carrer per donar-se a conèixer, sensibilitzar als berguedans sobre la tasca que duen a terme, motivar la gent que agafi el compromís de voler deixar empremtes positives al seu voltant, i recaptar fons. Aquests són els objectius del Dia de Càritas.

Càritas tindrà parada de les 10 del matí a les 8 del vespre a la Plaça Sant Joan de Berga durant tot dissabte i a banda d’informar als ciutadans ha programat diverses activitats: taula informativa sobre Càritas, recollida de donatius amb les guardioles solidàries i amb la col·laboració de diferents grups, dinàmica visual i participativa perquè la gent pugui deixar la seva empremta, i a 2/4 de 6 de la tarda, ballada de country a càrrec de Granger’s del Berguedà.