Roben diners, tabac i causen destrosses al restaurant Gretta de Berga

Nous robatoris a Berga. El més destacat s’ha produït al restaurant Gretta, de Berga, ubicat al Passeig de la Indústria. Els Mossos estan investigant el cas per trobar l’autor o autors dels fets.

De matinada, gretta-4entre les 2 i les 3, el lladre o lladres haurien forçat la porta del magatzem i accedit al local, on han rebentat la màquina escurabutxaques i se n’han endut els diners, també els que hi havia a la caixa registradora, i també han sostret el tabac de la màquina de tabac. A més d‘importants danys materials al local, com per exemple “armaris de la cuina arrencats, vidres trencats, entre d’altres destrosses”, ha explicat a Ràdio Berga i a l’Aquí Berguedà un responsable de l’establiment, que calcula que estem parlant com a mínim, entre diners en metàl·lic, tabac i danys, d’un valor de 3.000 euros.

Dos robatoris més aquesta matinada a Berga

El robatori al Gretta no és l’únic que hi ha hagut a Berga aquesta matinada. Segons hem pogut saber i han confirmat els Mossos, han entrat a robar en dos habitatges més. Els agents tenen oberta una investigació i de moment no n’han transcendit més detalls. Aquests robatoris se sumen el que hi va haver el cap de setmana passat, van robar un n BMW d’un garatge d’una casa de Berga. A més, aquesta setmana també hi ha hagut intent de robatori a Gironella.

FOTOS: Aspecte del Gretta després del robatori d’aquesta matinada. S’han endut diners, tabac i han causat destrosses / Imatges cedides per TELEVISIÓ DEL BERGUEDÀ

 

X