Més de 600 joves del Berguedà aniran a Patum en autocar

Més de 600 joves de 13 municipis del Berguedà es desplaçaran en autocar a la Patum. La venda de tiquets ha quedat definitivament tancada, segons ha informat l’Oficina Jove del Berguedà.

Els més de 600 nois i noies que s’han apuntat per fer ús del bus dijous i dissabte de Patum (els dos dies que hi ha aquest servei) sortiran pels volts de les 8 del vespre (depèn del municipi) per anar fins a Berga, des d’on tornaran a agafar el bus per tornar a casa a les 5 de la matinada de la plaça Gernika.  Consulta els horaris detallats en aquest enllaç: hores de sortida dels busos des de cada poble.

En total són 14 autocars, 7 dijous i 7 dissabte. El nombre d’usuaris és molt similar al dels últims anys. Aquesta acció té com a objectiu millorar la seguretat a les carreteres i afavorir la mobilitat dels berguedans durant la Patum de Berga.

 Els municipis participants són Puig-reig, Casserres, Gironella, Olvan, Montmajor, Vilada, Borredà, Cercs, Guardiola de Berguedà, Vallcebre, Saldes, Gósol, Bagà, La Pobla de Lillet.

X