La CUP de Berga farà balanç del primer any de mandat responent preguntes i dubtes de la ciutadania

El 13 de juny farà un any que Montse Venturós va ser investida alcaldessa de Berga. Es compleix el primer any de la CUP al capdavant del govern de la ciutat. Els regidors cupaires faran balanç. Faran una revisió de la tasca duta a terme fins a dia d’avui, igual que ja van fer quan es van complir els 100 primers dies de govern, i ho faran responent les preguntes i els dubtes de la ciutadania. En aquest sentit, demanen als berguedans que facin arribar les seves qüestions sobre la feina feta en el primer any de mandat.

L’acte es farà dilluns, 13 de juny, a la plaça de Sant Pere de Berga, a les 6 de la tarda. En cas de mal temps es faria al vestíbul del Teatre Municipal. És un acte obert a tothom que té com a objectiu oferir a la ciutadania les informacions que siguin del seu interès. Serà una una valoració a la carta.

Per això des d’aquest dimarts i fins al diumenge 12 de juny, tothom qui ho vulgui pot fer arribar preguntes a l’equip de govern de Berga. Es pot fer omplint el formulari que trobareu clicant aquí, o bé mitjançant les paperetes que es poden omplir i dipositar a unes bústies ubicades a la biblioteca Ramon Vinyes i Cluet i a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament de Berga.

Les preguntes plantejades anònimament mitjançant alguna d’aquestes dues modalitats es respondran a l’acte que es farà dilluns dia 13 a les 6 de la tarda a la plaça de Sant Pere. Compta amb el suport de la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya i que estarà moderat pel seu president, Enric Badia. Durant el mateix acte també hi haurà una estona dedicada a poder fer preguntes en directe.

Des de l’Ajuntament de Berga es fa una crida a la participació tant en l’aportació de preguntes com en l’assistència a l’acte, que té per objectiu “informar de la manera més pròxima i transparent a la ciutadania sobre quin és l’estat actual en què es troba l’Ajuntament de Berga” després dels 365 dies que fa que està encapçalat per la CUP.