El 26-J vota Giovinetto

Giovinetto ha anunciat, coincidint amb l’inici de la campanya electoral, la decisió de presentar-se a les eleccions generals del proper 26 de juny. Ho ha fet a través d’aquest vídeo penjat a les xarxes socials, en què demanen el vot per Giovinetto. I és que el 26 de juny actuen a la sala Apol·lo de Barcelona.

La jove formació justifica la presentació a les eleccions del 26J “per l’actual situació política, social, econòmica i sobretot cultural que estem vivint”. Al llarg de la campanya electoral, Giovinetto anirà fent públic els compromisos inclosos en el programa electoral. Així mateix donaran a conèixer les adhesions a la candidatura que estan arribant de personalitats i intel·lectuals del país. “Volem que el proper 26 de juny, la festa de la democràcia es converteixi realment en una festa”, ha dit Marc Font, director de Giovinetto. És per això que la jornada electoral serà molt diferent a les viscudes fins ara: una gran festa, en forma de concert, a la Sala Apolo de Barcelona, a partir de les 7 de la tarda. Les entrades ja es poden comprar clicant aquí.

S’hi sentiran temes clàssics de la història de la música, així com d’altres de moderns, tan catalans com internacionals, que s’han convertit en himnes de diverses generacions. Des de Mozart fins a Maroon 5, passant per Aretha Franklin, Jackson 5, Abba i Joan Dausà, entre molts d’altres. Un concert on la delicadesa i la dolçor es combinaran amb la simpatia i la diversió. Una oportunitat única per descobrir un dels grups vocals amb més futur del país. Ara també, amb més futur polític del país.

Giovinetto és un grup vocal, format per joves del Berguedà, finalista de la darrera edició del programa Oh Happy Day de TV3. Sota la direcció de Marc Font, han aconseguit guanyar-se al públic gràcies a la potencialitat de les seves veus. Giovinetto presenta un repertori amb les peces que els han donat a conèixer a televisió, acompanyat d’algunes de les cançons que més els han influït. Durant el programa es van fer populars amb el lema “Cantem amb el cor”. És per això que han decidit que l’eslògan electoral sigui una modificació d’aquest cant: “Votem amb el cor”. Tota l’actualitat de la campanya electoral de Giovinetto es podrà seguir amb el hastag #26JVotaGiovinetto

Giovinetto són: Gemma Vilanova, Anna Ferrer, Queralt Iglesias i Eva Camposo (Sopranos); Ivette Santamaria, Mariona Puig, Queralt Giralt i Anna Llorens (Contralts); Josep Vilardell (Tenor); i Marc Font i David Trias (Baixos). Direcció musical: Marc Font. La banda de Giovinetto està formada per Isaac Romagosa (guitarra), Jaume Àvila (baix), Martí Castelló (teclista) i Ramon Castellví (bateria).

Per a més informació: www.giovinetto.com

 

X