Un petit foc en una rotonda dóna l’ensurt de la tarda a Berga

Els Bombers de la Generalitat han hagut d’intervenir aquesta tarda en una de les rotondes de l’entrada sud de Berga. Es tracta de la glorieta que uneix el carrer Guillem de Berguedà, amb la carretera de Sant Fruitós i el passeig de la Pau, on s’ha produït un petit foc que ha obligat als Bombers ha destinar-hi una dotació terrestre. L’avís s’ha rebut a les 17.14h i la intervenció ha estat ràpida i eficaç, ja que el foc era dèbil i abarcava molt poc espai.

Paral·lelament, Protecció Civil de la Generalitat manté la fase d’ALERTA del Pla especial d’emergències per incendis forestals de Catalunya INFOCAT pel risc d’incendi forestal, molt alt per l’onada de calor que va començar ahir i està previst que s’allargui fins demà. La situació de calor severa i baixes humitats fa que també es mantingui l’alerta del Pla de Protecció Civil de la Generalitat PROCICAT per onada de calor.