Edicions de l’Albí publica ‘Mil camins’, de Quim Sala, i reedita ‘Cavalls salvatges’, de Jordi Cussà

Edicions de l’Albí, de Berga, publica dues novetats aquest estiu. Una és la reedició -0 nova edició revisada- de ‘Cavalls salvatges’, de l’escriptor de Berga Jordi Cussà; i l’altre és el nou llibre del filòsof berguedà Quim Sala, titulat ‘Mil camins’.

La novel·la de Jordi Cussà publicada per Columna l’any 2000 estava descatalogada i l’Albí ha trobat oportú tornar-la a editar, “tant per la bona acceptació que va tenir per part de la crítica” com per “corregir l’anomalia que ara hi hagués al mercat ‘Formentera lady’ i no ‘Cavalls salvatges’, que vindria a ser com la primera”, ha explicat a l’AquíBerguedà l’editor Jaume Huch.

‘Cavalls salvatges’ narra un tema tan delicat i marginal com l’addicció a l’heroïna. “Jordi Cussà amb molta valentia trasllada aques món a la literatura”, ha dit Huch. Una realitat que l’autor va viure i que per travar un paral·lelisme amb les peripècies autodestructives de l’acció s’arrisca a una estructura formal ambiciosa i audaç: crea un cor de veus narradores, i inclou poemes i fragments i evocacions de cançons de l’època.

I per altra banda, l’Albí treu al mercat un nou llibre de Quim Sala. ‘Mil camins’ és ja la desena obra del filòsof de Berga, que en aquesta ocasió ha optat per un llibre “diferent, perquè cada capítol és una narració/ficció acompanyada de reflexions per entendre aspectes concrets del món d’avui”, ha comentat Sala. El presentarà aquest divendres, 22 de juliol, a les 8 del vespre al Pavelló de Suècia.

Escolta als protagonistes: Quim Sala, Jaume Huch i Jordi Cussà:

X