L’esport, gran protagonista de la 1a Setmana de la Joventut de Gironella

Gironella acollirà per primera vegada la Setmana de la Joventut amb l’objectiu de respondre a les necessitats juvenils sorgides durant les reunions de debat sobre el nou Pla Local de Joventut (PLJ) del municipi. Serà la darrera setmana de juliol, del 25 al 31 de juliol, i comptarà amb tota mena d’activitats pels gironellencs.

El regidor de Joventut de Gironella, David Saborido, ha explicat que la Setemana de la Joventut es divideix en tres eixos centrals: l’informatiu i d’oci, el creatiu i l’esportiu. En primer lloc, s’han organitzat diverses conferències informatives al llarg d’aquesta setmana. Una d’elles, per exemple, és del programa “Garantia Juvenil” per part del Consell Comarcal del Berguedà.

Pel que fa a l’eix creatiu, es basarà en un taller de cuina on s’hi aprendran diverses tècniques per cuinar de forma ràpida i saludable. A més, els més menuts podran pintar el mur de l’Espai Sant Tomas, inaugurat recentment.

I finalment, el tercer dels eixos serà el gran protagonista: l’esport. David Saborido ha remarcat que cada dia es desenvoluparà una pràctica esportiva diferent, des de natació convencional i sincronitzada, passant per un torneig de vòlei a un nou espai habilitat, fins a proves d’estil humor amarillo amb inflables, futbolí i un brau mecànic. Encara en clau esportiva, dissabte hi haurà un torneig de sis hores de Bubble Football i una cursa de resistència extrema anomenada GiroExpress.

Totes les activitats, aquí:

setmana_joventut_programa