L’ANC promet una Diada de l’11 de setembre amb molta música a Berga

L’Assemblea Nacional Catalana de Berga va convocar ahir als representants de l’ANC de les deu comarques que han estat assignades a la mobilització que es farà a la capital del Berguedà l’11 de setembre. Va ser un primer contacte amb aquestes comarques amb la idea de “compartir l’organització i demanar idees i col·laboració en diferents aspectes”, segons el membre del Secretariat Nacional de l’ANC Berga, Manel Escobet, en declaracions a l’AquíBerguedà.

Escobet ha explicat que la convocatòria d’ahir, que es va celebrar al Pavelló de Suècia de Berga i que va comptar amb la presència d’unes 200 persones, va servir per “posar sobre la taula el primer esbós del programa que l’ANC de Berga prepara per al dia 11 de setembre”. Escobet es refereix a tots els ingredients que complementaran l’acte central, que s’organitza des de l’ANC central. El membre de l’ANC vol que sigui “una Diada de tots plegats, independentment del lloc on es faci”.

Malgrat que no ha pogut donar massa detalls del programa, Manel Escobet ha promès que “serà una Diada amb molta música i amb grups per a totes les edats”. En aquest sentit, Escobet ha afirmat que “la gent que va assistir a la reunió d’ahir va sortir molt més animada que quan va entrar. Se’ns va felicitar en múltiples ocasions per la feina feta”.

Manel Escobet ha reconegut que “s’ha començat a muntar-ho tot més que tard que anys enrere. Ara molta gent és de vacances i això endarrereix una mica les coses”. Tot i això, ha assegurat que “ens hem posat a treballar, ho hem fet de valent i la resta de comarques han quedat realment sorpreses de tot el que ja tenim encarrilat”.

https://twitter.com/ANCLlucanes/status/763490769999200256

Avui, a les 12, presentació de la samarreta de la Diada

D’altra banda, avui, a les 12 del migdia, l’ANC presenta les samarretes de la Diada d’aquest any als Camps Elisis de Lleida. L’acte comptarà amb els parlaments d’Oriol Codina, coordinador de la Comissió de Mobilització de l’ANC, i Marina Llansana, Vicepresidente d’Òmnium Cultural, i servirà per explicar el disseny de la samarreta i nous detalls del que serà la Diada d’aquest 2016.