Cicle Tardor AJBerga

Berga, Patum

La Patum infantil farà un passadís a la Mare de Déu en acabar els tirabols

La Patum infantil farà un passadís a la Mare de Déu en acabar els tirabols

Les comparses de la Patum infantil faran un passadís d’honor fins a l’església de Sant Pere a la Mare de Déu de Queralt. Serà dijous, 1 de setembre, a les 7 de la tarda, just després dels tirabols que tancaran els dos salts de Patum infantil que hi ha previstos. Ho ha confirmat Ignasi Guitart, membre de la comissió Queralt 2016, en una roda de premsa convocada per informar dels últims detalls abans de l’inici dels actes commemoratius.

La Patum infantil començarà a les 5 de la tarda a la plaça de sant Pere, mentre que, una hora més tard, a les 6, la Mare de Déu sortirà des de les Sagramentàries (Gran Via, al costat de l’antic edifici dels Jutjats). Segons Guitart, es preveu que la Verge sigui arribi a la plaça de sant Pere pels volts de les 7, quan la Patum infantil estarà acabant els tirabols.

Quan això passi, s’anunciarà l’entrada de la Verge per megafonia i les comparses de la Patum infantil li faran un passadís d’honor fins a l’entrada de l’església. Acte seguit, les comparses entraran a l’església, faran una ofrena floral i es col·locaran al costat de la Verge per fer una foto de família. A les 8, començarà la missa.

FOTO. Ignasi Guitart, de la comissió Queralt 2016, durant la roda de premsa on ha explicat alguns dels actes que es preparen pels propers dies a Berga / AUTOR: Marc Canturri

Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt Ignasi Guitart Patum Infantil Queralt 2016

Estic amb tu

Comentaris