La piscina de Berga tanca portes aquest diumenge, 15 dies abans que els altres anys

Diumenge, 28 d’agost, la piscina de Berga obrirà per última vegada aquest estiu. Al vespre, tancarà les portes, 15 dies abans que els últims anys, tal com ja estava previst des que el servei va entrar en funcionament a principis d’estiu. La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Berga, Mònica Garcia, ha explicat que la decisió es pren “per tal de poder disposar del personal de les piscines per a treballar en altres tasques i així poder atendre totes les necessitats de la població de Berga”, que encara una primera quinzena de setembre plena d’actes extraordinaris.

Malgrat tot, la regidora ha recordat que aquest estiu la piscina ha comptat “amb una àmplia oferta d’activitats gratuïtes dirigides als usuaris i obertes a tothom”.  Una novetat, segons Garcia, “introduïdes pensant en la salut i l’oferta d’estiu a la ciutat, la qual cosa ha generat activitat diària tota la temporada”.

En la mateixa línia, la regidora també destaca que enguany s’ha ampliat l’horari de la piscina mitjana, que ha estat oberta durant tota la jornada, mentre que els altres anys s’obria més tard que la gran, per tal que els usuaris i usuàries poguessin tenir més tria. Una ampliació, ressalta la regidora, que ha comportat també la conseqüent ampliació dels horaris del servei de socorrisme per tal de garantir la seguretat dels banyistes.

El tancament de la piscina 15 dies abans ha ocasionat reclamacions per part d’alguns dels usuaris. En aquest sentit, la regidora ha lamentat que “la informació sobre l’obertura i el tancament de la piscina no hagin arribat degudament a totes les persones usuàries”. Per això, Mònica Garcia ha suggerit a les persones que es vegin afectades per la compra d’un abonament que no s’ha pogut fer servir “que facin la reclamació pertinent a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Berga, des d’on estudiarem i atendrem individualment cada cas”.

FOTO. La piscina municipal de Berga tancarà aquest diumenge / Arxiu

X