Èxit de l’exposició ClickPatum, que ja supera els 2.000 visitants

Les xifres de l’exposició Click Patum, ubicada al Teatre Municipal de Berga fins el dia 11 de setembre, són novament un èxit. A dia d’avui, l’exposició ja ha superat els 2.000 visitants i n’espera rebre més d’un miler durant els actes de la Diada que tindran Berga com un dels cinc punts de mobilització dels catalans.

Un 70% d’aquests 2.000 visitants provenen de fora del Berguedà. La província de Barcelona és la que més assistents ha aportat, seguida de Girona, Lleida i Tarragona. La majoria d’aquests visitants se senten atrets pels milers de clicks de Playmobil que representen diverses escenes d’una festa de renom com és la Patum. Conseqüentment, s’interessen per conèixer aquesta festa gràcies a les diferents activitats de caire lúdic i didàctic pensades per a petits i grans.

Gràcies a l’enquesta de satisfacció que es realitza als visitants a l’exposició hem pogut detectar punts forts i punts febles que caldrà potenciar o millorar de cara a futures itineràncies. El resultat global, però, es puntua com a excel·lent i totalment recomanable com a element de divulgació de la festa.

El proper diumenge dia 11 al vespre ClickPatum abaixarà el taló per emprendre un nou viatge, aquesta vegada cap a Montblanc, a la 9a edició de l’exposició de Playmobils “Clickània”, una de les més arrelades i amb més afluència de visitants de tot el territori estatal. A Clickània es posarà a prova el projecte educatiu de ClickPatum, gràcies a la visita que hi faran els escolars de la comarca durant els dies d’entre setmana, quan el festival està tancat al públic en general.

FOTO. Una parella de visitants aprofiten les activitats lúdiques i didàctiques per descobrir la Patum / AUTOR: ClickPatum

X