L’Ajuntament de Borredà crearà una comissió per supervisar la construcció de la depuradora

Borredà comptarà amb una comissió de seguiment del projecte de la depuradora d’aigües residuals que s’ha de començar a construir al poble a principis del mes de novembre. Si més no, aquesta és la idea del seu alcalde, Joan Roma, que proposarà una comissió formada pels set membres del consistori, assessorats pel tècnic municipal corresponent.

Segons Roma, crear la comissió “és una mesura adient per garantir el compliment de tots els compromisos tècnics, jurídics, econòmics i mediambientals” de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i de l’empresa OMS-SACEDE, encarregada de construir la depuradora i del manteniment de l’estació durant els 15 primers anys de funcionament.

La comissió de seguiment, segons Roma, farà reunions periòdiques i es desplaçarà fins el terreny de les obres per fer-ne un seguiment. A més, quan la depuradora estigui en funcionament, una de les principals funcions de la comissió serà garantir que la seva adequació a la normativa vigent i el compliment de les exigències en matèria mediambiental.

FOTO. Reunió entre l’alcalde de Borredà, Joan Roma, i els membres de l’ACA el dia que es va anunciar que el poble tindria depuradora / Aj. Borredà

X