Mobilitat Berguedà

Societat

El Consell Comarcal pacta descomptes especials a La Molina per als esquiadors del Berguedà

El Consell Comarcal pacta descomptes especials a La Molina per als esquiadors del Berguedà

El Consell Comarcal del Berguedà ha signat un conveni d’acord amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a través del qual tots els ciutadans del Berguedà i també els estudiants escolaritzats a la comarca tindran descomptes especials en els abonaments de temporada de l’estació d’esquí de La Molina.

El conveni, que és el mateix que comarques com la Cerdanya ja disposen pels seus habitants, marca uns criteris d’empadronament mínims per gaudir dels descomptes i ofereixen un gran avantatge de preus vers les condicions actuals. De fet, en alguns casos fins i tot millora les condicions que poden oferir els clubs esportius que tenen convenis amb l’estació.

Per aquest motiu, el Consell Comarcal valora molt positivament l’entesa amb FGC, ja que permet garantir que els esquiadors de la comarca no hagin d’anar a estacions d’esquí més llunyanes per disposar de preus competitius. Malgrat tot, el Consell ha recalcat que es manté a l’espera de veure com acaba el projecte als Rasos de Peguera i, a la vegada, també està pendent de com evoluciona el PDU La Molina-Masella, que impulsa la Generalitat de Catalunya i satisfà la comarca.

Les condicions del conveni

Els beneficiaris d’aquests descomptes seran els empadronats en qualsevol ajuntament de la comarca des de fa 4 anys o més o les persones escolaritzades a la comarca, visquin on visquin.

A partir d’aquest criteri base, el conveni marca uns preus en funció de l’edat i l’oferta. Són aquests:

  • Adult (26 a 64 anys): 410,00€
  • Junior (17 a 25 anys): 320,00€
  • Infant (7 a 16 anys): 112,00€
  • Mitja temporada infant i júnior (vàlid a partir 11/01/17): 70,00€
  • 1 adult + 1 menor: 410,00€
  • 1 adult + 1 infant/junior: 450,00€
  • 1 adult + 2 infants/junior: 500,00€
  • 2 adults + 1 infant/junior: 850,00€

Per tal d’aconseguir els descomptes i, per tant, aconseguir els preus esmentats, els interessats han de fer arribar a les oficines de l’estació de La Molina una fotografia, el DNI i el certificat històric d’empadronament o el certificat d’escolaritat en algun dels centres d’ensenyament de la comarca.

 

FOTO. Esquiadors a La Molina / lamolina.cat

Berguedà esquí La Molina temporada d'esquí

Estic amb tu

Comentaris