Rotary Berguedà aporta 4.605 euros a la rehabilitació d’una casa d’acollida per a dones en risc d’exclusió

El Rotary Club de Berguedà ha entregat a Càritas Diocesana els 4.605 euros recaptats al Concert Memorial Mossèn Ballarín, que es va celebrar el passat 6 de novembre al Teatre Municipal de Berga. Càritas, com a entitat beneficiària, destinarà els diners al projecte de rehabilitació i millora d’una casa d’acollida per a dones en risc d’exclusió social, ubicada a l’antic convent de les Vetlladores de Berga, que dóna servei a tota la Diòcesi de Solsona.

L’espai pretén servir d’allotjament temporal per a dones soles -o amb fills- que pateixen una situació de desemparament social i/o familiar. Amb l’objectiu d’atendre-les, es dotarà el centre amb un equip de suport format per un treballador social, dos educadors que conviuran a la casa i diferents voluntaris que donaran suport en les diferents activitats que s’hi realitzin.

El Rotary Club del Berguedà vol agrair el suport rebut de les diferents institucions i empreses que han col·laborat en el finançament del concert i han fet possible que la recaptació de les entrades al concert es pugui destinar a aquest projecte de Càritas Diocesana. L’entitat també fa extensiu l’agraïment a totes les persones que van assistir al concert i, a banda de gaudir d’un magnífic espectacle musical de la Polifònica de Puig-reig, van contribuir a aquesta acció d’ajut social a la comarca.

 

FOTO. Elena Zamora, de Rotary Berguedà, fa entrega dels diners recaptats al Memorial a Càritas / Cedida

X