Berga, Puig-reig, Societat

L’empresa Liven aprofitarà la nova nau a Puig-reig per alliberar espai de la fàbrica de Berga

L’empresa Liven aprofitarà la nova nau a Puig-reig per alliberar espai de la fàbrica de Berga

Liven preveu posar en marxa la nova nau de Puig-reig, de 5.000 metres quadrats, en els propers mesos i hi invertirà 5 milions d’euros. L’empresa catalana hi traslladarà la línia de producció de crispetes per a microones que fins ara s’elaborava a la fàbrica de Berga, situada al polígon industrial de la Valldan. Segons ha explicat el director general de Liven, Salvador Montagut, en una entrevista a Europa Press, “necessitem alliberar espai de la planta de Berga perquè ja no podem créixer més en els 25.000 metres quadrats de la fàbrica del polígon de la Valldan”.

Montagut, que ha destacat que serà la sisena ampliació d’aquesta factoria, preveu posar en funcionament la nova planta de Puig-reig durant la segona meitat d’aquest any 2017. Pel que fa al nombre de treballadors, encara no està determinat però el que està clar és que l’ampliació anirà lligada a noves contractacions de personal.

A banda de les crispetes, Liven fabrica a Berga aperitius com truites de blat i productes Tex-Men. A més, l’empresa, sota la marca comercial Zanuy, té les oficines centrals a Sant Cugat del Vallès amb una plantilla de gairebé 300 treballadors. Però més enllà de Catalunya, Liven té una planta de processat, tractament i emmagatzematge per al subministrament de blat de moro a Ariéstolas (Osca) i una nau a Ocaña (Toledo) per a la comercialització i distribució de patates, salses, blat de moro crispeter, consumibles i màquines popejadores. Tot plegat, permet a l’empresa produir entre 51.000 i 56.000 quilograms anuals.

 

FOTO. Fàbrica Liven al polígon industrial de la Valldan / Liven

Europa Press Liven Salvador Montagut

Estic amb tu

Comentaris