Una vintena d’alumnes de l’Alt Berguedà no van a l’escola a causa de la neu

La neu ha emblanquinat l’Alt Berguedà aquest cap de setmana. El temporal ha provocat diverses incidències al llarg del cap de setmana a les carreteres del nord de la comarca i avui, dilluns, molts dels alumnes que utilitzen el transport públic per anar a l’escola s’han hagut de quedar a casa perquè l’autobús no ha pogut arribar al seu municipi. És el cas, per exemple, dels nens i nenes de Gósol, Saldes, Vallcebre i Castellar de n’Hug.

La ruta que connecta Gósol amb l’institut l’Alt Berguedà, de Bagà, no s’ha pogut completar, ja que el transport no ha pogut arribar ni a Gósol ni a Vallcebre. En aquest cas, la neu ha fet que 12 dels 16 alumnes que habitualment utilitzen la línia s’hagin hagut de quedar a casa.

Pel que fa a les línies que transporten alumnes d’Educació Primària a les escoles del nord de la comarca, la ruta que va de Saldes a l’escola de Vallcebre no s’ha pogut fer, de manera que els 3 alumnes que hi acostumen a anar s’han quedat a casa. També s’ha anul·lat la línia de Castellar de n’Hug a l’escola de la Pobla de Lillet, que transporta 9 alumnes.

FOTO. Cartell de transport escolar en un autobús / Guàrdia Urbana de Figueres (@GU_Figueres – Twitter)

X