Bagà, Castellar de n'Hug, Guardiola de Berguedà, Societat

Els accessos a Coll de Pal i la Molina des del Berguedà, tallats pel temporal

Els accessos a Coll de Pal i la Molina des del Berguedà, tallats pel temporal

A banda de les incidències que s’han produït en el transport escolar, la comarca ha patit diverses afectacions en les seves carreteres des d’aquest dissabte. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, dissabte al migdia la carretera BV- 4024, de Bagà a Coll de Pal, va quedar tallada en tots dos sentits de la marxa per les fortes ràfegues de vent superior als 50km/h. A hores d’ara, la circulació a la via segueix tallada.

https://twitter.com/transit/status/820950311548452864

També ha patit afectacions la carretera BV-4031, que connecta Castellar de n’Hug i la Molina. La via va quedar tallada des d’ahir, diumenge, a primera hora del matí i a hores d’ara la restricció es manté. La circulació en aquesta carretera està tallada en tots dos sentits de la marxa al llarg de 15 quilòmetres, des del quilòmetre 11 fins al 26.

I finalment, aquest matí s’ha prohibit la circulació per la C-16, entre Guardiola de Berguedà i Bellver de Cerdanya, als vehicles de tercera categoria, és a dir, a camions i vehicles articulats. A hores d’ara (12.40h), però, aquest tipus de vehicles ja poden tornar a circular pel tram de carretera, que comprenia uns 18 quilòmetres i incloïa tot el túnel del Cadí.

 

FOTO. A algunes carreteres de Catalunya l’ús de cadenes ja és obligatori / Direcció General de Protecció Civil – @emergenciescat (Twitter)

Afectacions trànsit Alt Berguedà BV-4024 BV-4031 C-16 Carreteres Neu

Comentaris