Més de 30 quilòmetres de cues a la C-16 entre Gironella i el Túnel del Cadí

La C-16 entre Gironella i Guardiola està vivint una de les tardes més complicades dels últims anys. La vía pateix un col·lapse monumental entre el sud del Berguedà i el túnel del Cadí, on hi ha uns 31 quilòmetres de cua, segons les darreres dades del Servei Català de Trànsit (19.55h). Segons han confirmat conductors que es troben encallats a la via, els vehicles circulen a molt poca velocitat i s’avança poc més d’un quilòmetre en mitja hora en punts concrets de l’embús.

El motiu de les retencions és la forta nevada que està caient a l’alçada del túnel del Cadí, que està obligant els cotxes a reduir la velocitat i això està sent contraproduent per a tots els vehicles que pugen des de Berga.

El Servei Català de Trànsit recomana als conductors que evitin la via en la mesura del possible i no realitzin viatges innecessaris en direcció al túnel del Cadí, sentit nord.

cues c16 27 01 17

c-16-retencions

Cues a l’alçada de l’entrada Berga-Nord / AUTORA: Divina López

 

FOTO. El túnel de Cercs, aquest divendres al vespre / AUTOR: Ricard Codina

X