Roben material d’esquí d’un cotxe aparcat a Bagà i intenten endur-se el vehicle

La nit d’aquest dijous, 26 de gener, un grup de desconeguts van robar tota mena de material d’esquí per a dues persones d’un cotxe aparcat al passeig del Raval de Bagà. Els material es veia des de l’exterior i els lladres van forçar una de les portes del vehicle per tal de poder-hi entrar i extreure’l.

El cas és que el conductor del cotxe guardava unes claus de recanvi a la guantera i, un cop dins, els autors del robatori van poder engegar el vehicle i emportar-se’l de la zona on estava aparcat. Van arribar fins un berenador que hi ha a uns 300 metres del carrer del Raval però la neu que s’acumulava al lloc va fer relliscar el cotxe, que va estar a punt de caure al riu Bastareny. Després de patir l’accident, els lladres van sortir del vehicle, que va quedar destrossat després dels cops, i van fugir amb tot el material robat. L’endemà, divendres, el cotxe va ser localitzat pels Mossos d’Esquadra, després que el conductor posés la denúncia pertinent.

Segons ha explicat el propi conductor del cotxe a l’AquíBergueda.cat, els autors del robatori van endur-se un dels dos jocs d’esquís que hi havia al vehicle -el més nou-, un joc de pals, dos jocs de botes, les ulleres, diverses jaquetes per esquiar i unes botes de muntanya d’elevat cost, entre d’altres coses.

No va ser l’únic robatori de la nit a Bagà. Uns lladres -probablement, els mateixos- també van intentar apropiar-se del material d’esquí d’un altre cotxe i, de fet, ho van fer momentàniament. El cas és que van amagar els productes robats en una zona apartada, però el propietari els va trobar l’endemà.

cotxe-robat-baga2

 

FOTOS. El vehicle, a punt de caure al riu Bastareny /  Cedides

X