Els Plens aproven l’entrada d’una dona a la comparsa en substitució d’un dels tres expulsats

La reunió de la comparsa dels Plens d’ahir, dissabte, deixa clar que no hi ha marxa enrere en les tres expulsions que va patir el grup fa una setmana. S’hi van decidir els seus substituts i, entre ells, hi ha la primera dona de la història amb plaça a la plantilla. Tal com ha avançat Regió7, es tracta de Trini Bascompte, un rostre molt conegut a la ciutat que s’encarrega de repartir els vestits als saltadors de Plens des de fa molts anys. Els altres dos noms no han transcendit, de moment.

De fet, segons ha pogut saber l’AquíBerguedà.cat, s’ha demanat discreció als membres de la comparsa dels Plens sobre el contingut de la reunió d’ahir. Per això, més enllà del nomenament dels tres substituts i l’entrada de la primera dona a la comparsa, el debat i les opinions que es van exposar a la trobada no han sortit a la llum.

Ara, el cap de colla afrontarà aquest dimecres, dia 1 de febrer, la reunió extraordinària del Patronat de la Patum, on l’equip de govern de l’Ajuntament proposarà una solució per resoldre el conflicte intern que viu la comparsa.