El Berguedà recull signatures per demanar a Carles Puigdemont el desdoblament de la C-16

Les cues a la C-16, entre Berga i el túnel del Cadí, esgoten. Per això, veïns de la comarca han impulsat una recollida de firmes a la plataforma Change.org amb la voluntat d’enviar-les al President de la Generalitat, Carles Puigdemont. Volen una carretera amb dos carrils per sentit i consideren que el carril reversible no és una solució sinó “un pedaç”.

De moment, la campanya ciutadana ja té més de 500 signants i espera arribar al miler en els propers dies. Consideren que la via que uneix la capital del Berguedà i el túnel del Cadí és “precària, per no dir penosa” i demanen l’execució de l’eix viari E-9, que enllaçaria Barcelona i París. A més, recalquen que la C-16 és una xarxa que connecta el Berguedà, la Cerdanya, Andorra i França i no pot concebre les cues de trànsit que hi ha cada cap de setmana.

FOTO. Les cues a la C-16 esgoten els veïns de la comarca, que tenen seriosos problemes per tornar a casa cada cap de setmana / Ricard Codina

X