El Berguedà mostra el seu encant com a destí turístic al Salon du Randonneur de Lió, a França

L’Agència de Desenvolupament del Berguedà ha participat aquest cap de setmana passat en el Salon du Randonneur de Lió, a França. En concret, la comarca ha estat present en l’esdeveniment dins el mostrador dels Pirineus juntament amb altres regions gironines i lleidatanes amb la voluntat de seduir turistes d’arreu del món -especialment, francesos- interessants en activitats relacionades amb la natura i el senderisme. A més, a banda de la part expositiva, la fira s’ha complementat amb debats, conferències, projeccions i films entorn el turisme.

La fira, que enguany celebrava la seva onzena edició, ha comptat amb 369 expositors de diverses regions franceses però també d’altres països com Espanya, Suïssa, Noruega o Itàlia. A més, segons dades de l’organització, aquest any han passat per la fira més de 14.600 visitants en tot el cap de setmana, la qual cosa suposa un increment del 15% respecte els números d’un any enrere.

D’altra banda, pel que fa a les consultes, aquest any destaca l’interès que han mostrat els visitants cap a les zones pirinenques, més enllà de la costa. En molts casos, es tractava de gent que ja coneixien la costa i volien conèixer l’interior.