El senyor del cos estrany, protagonista del tercer vídeo d’Estrafolarium

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

El senyor del cos estrany, protagonista del tercer vídeo d’Estrafolarium

Els berguedans David Cols i Pep Vendrell han fet públic aquest dimecres un nou vídeo del programa de gags Estrafolarium. En concret és el tercer i l’escena principal se situa en un ambulatori. A banda dels personatges habituals, com la farmacèutica (Imma Mosella) i el client que espera el seu medicament (Josep Sensada), el tercer vídeo inclou protagonistes sorprenents com Darth Vader (David Cols) o els “senyors del cos estrany” (Marc Pujals i Aleix Cervantes).[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=KcWiznvD_hg”][/vc_column][/vc_row]

X