Festa Bolets La Pobla Lillet 2020

Especial

Què motiva l’increment de la compra-venda en el sector immobiliari a Catalunya?

El mercat immobiliari és possiblement el més sensible als moviments econòmics generals d’una nació. Per això, poden sorprendre els moviments a l’alça que el sector immobiliari, tant pel què fa a la compra-venda, al lloguer i a la construcció està tenint a Catalunya i principalment a Barcelona. És una estadística sorprenent molt per sobre de la mitjana general espanyola, amb uns números que no tenen res a veure amb altres ciutats com Madrid, València, Sevilla o Màlaga. Quins son els motius d’aquest increment? És hora d’esbrinar-ho.

publi-immobiliara-aquibgd

Les persones que estan intentant vendre un pis a Barcelona s’hauran adonat que el preu de tots els immobles ha pujat lleugerament. Per a molta gent es tracta d’un increment insignificant, però pels professionals del sector i, sobretot pels compradors de la resta de l’estat, aquest petit percentatge d’increment pot suposar que es pugui o no adquirir el pis o no arribar ni a negociar el seu preu final.

I aquí, precisament ens trobem amb un dels motius més importants per entendre perquè a Catalunya i a la seva ciutat més important es mantenen índex d’ascens pel què fa a la venda d’immobles, ja sigui per a ús comercial o residencial.

Han arribat més inversions des de l’estranger

Una de les causes de la venda d’immobles a Barcelona i com a conseqüència de l’augment de la demanda, ha sigut l’existència de possibles compradors de fora de les fronteres espanyoles. El poder adquisitiu és major, l’estabilitat econòmica, també i tot plegat fa que molts estrangers es puguin permetre comprar en una de les ciutats més visitades de tot el mon.

Aquesta compra representa una excel·lent oportunitat d’inversió a Barcelona i a Espanya, tal i com afirmen des de la immobiliària Damlex Realty. Segons les seves estadístiques, són moltes les persones espanyoles que s’han beneficiat del seu model de negoci. Els preus baixos deixen un major marge de benefici i gaudeixen de tota la seguretat i confiança que es mereix un model de negoci com aquest.

A més, la immobiliària d’origen rus, disposa d’un ampli ventall de clients i inversors amb interessos a Rússia, els països ex soviètics així com en tots els països d’Europa de l’Est, on el poder adquisitiu és relativament superior. D’aquesta manera, persones de Txèquia, Estònia, Rússia i d’altres nacions properes, s’han animat a invertir a Barcelona. Algunes fins i tot massivament.

Què busca un comprador de l’Est d’Europa a Barcelona?

En primer lloc, qualitat de vida i estabilitat per a invertir. Barcelona és una de les poques ciutats d’Espanya que ha patit menys impacte de la crisi econòmica i encara permet emprendre i mantenir un negoci rendible des del primer instant.

A més, un dels motius pels quals els europeus de l’Est prefereixen Barcelona és per la seva costa i per la seva afinitat pel turisme. Molta gent compren pisos i cases per l’època d’estiu o per les vacances. Per això, la mateixa immobiliària Damlex incentiva als venedors catalans a passar per les seves oficines o parlar-hi per telèfon per tal d’aconseguir el client ideal pel seu immoble. D’aquesta manera es pot garantir el millor preu de la compra-venda i la mateixa empresa s’encarrega de tots els tràmits i gestions necessaris.

Estic amb tu

Comentaris