Festa Bolets La Pobla Lillet 2020

General

Montse Venturós: “S’ha obert una caixa de trons i no tenim cap mena d’intenció de tancar-la”

Montse Venturós: “S’ha obert una caixa de trons i no tenim cap mena d’intenció de tancar-la”
Montse Venturós i Mònica Garcia han fet una declaració d'intencions. MARC CANTURRI

“On hi ha hagut un problema nosaltres hi hem vist una oportunitat per canviar les coses”. Amb aquesta frase l’alcaldessa de Berga, Montse Venturós, ha resumit la intervenció de l’Ajuntament en el conflicte dels Plens i ha estat contundent: “S’ha obert una caixa de trons i no tenim cap mena d’intenció de tancar-la fins que acabi el procés”.

L’alcaldessa ha recordat que “mai ningú havia agafat el toro per les banyes”, com assegura haver-ho fet el seu equip de govern. Per això, el consistori està convençut que ha pres una bona decisió i augura un futur en la mateixa línia: “A partir d’ara no ens tremolarà el pols si hem de prendre qualsevol decisió per resoldre un conflicte”.

El govern de la CUP no ha tingut cap alternativa que millori la seva proposta. “Hi ha hagut crítiques, tant per part de l’oposició com per part d’alguns membres de les comparses, però no hi ha hagut una oposició frontal ni una alternativa”, ha dit la regidora Mònica Garcia. Ara, però, tant l’alcaldessa com la regidora han recalcat que estan segures que “a partir d’ara no es cometrà cap més arbitrarietat”.

“El Patronat no ha quedat desacreditat”

D’altra banda, Venturós i Garcia han defensat l’autonomia de les colles i el paper del Patronat com a ens representatiu. “El Patronat no ha quedat desacreditat en cap cas, és l’òrgan més representatiu que tenim i no volem perdre’l ni que se li resti valor”, ha dit Venturós.

Mònica Garcia Montse Venturós Patum Plens

Estic amb tu

Comentaris