La Penya Blaugrana de Berga demostra la seva bona salut en la Diada del Soci

La Penya Blaugrana de Berga ha tornat a exhibir-se com una de les penyes barcelonistes més importants en una nova edició de la seva Diada del Soci. Uns 230 penyistes i amics s’han congregat avui diumenge, 4 de juny, al Pavelló Vell de Berga, en el dinar de cloenda de la temporada esportiva del FC Barcelona.

Després del dinar de germanor, que tenia com a plat central una paella d’arròs, el grup berguedà We Are Us ha realitzat una actuació musical, entremig de la qual s’ha fet el sorteig de diversos lots i productes relacionats amb el club. Aquesta és la 3a vegada que la Penya realitza el dinar al Pavelló Vell, tot i que fa diversos anys que celebra dinars i, de fet, anys enrere ja havia organitzat esmorzars. L’entitat ha valorat molt positivament el dinar, del qual tothom n’ha sortit molt content.

A la Diada hi ha hagut un incident remarcable en negatiu quan, a mig dinar, una dona s’ha desmaiat a causa d’una baixada de sucre. En primera instància ha estat atesa per diversos membres de la penya, fins que ha arribat l’ambulància al cap de més d’un quart d’hora. Els professionals s’han emportat la dona a l’hospital, un cop aquesta ja s’estava recuperant.

La Penya Blaugrana de Berga és l’11a penya amb més socis al món, amb gairebé 800 inscrits, i és la número 40 en el llistat de penyes del FC Barcelona. Tot i la bona salut de la Penya, el grup i, especialment, el seu president, Josep Aranda, lamenten la falta d’implicació del jovent en aquesta entitat. El dinar és un dels diversos avantatges dels quals poden gaudir els penyistes, pagant una quota anual de només 14 euros.

dinar-penya.2017-4

dinar-penya.2017-3

dinar-penya.2017-2

dinar-penya.2017-1

X