La BdeGust de Gironella amplia programa a una setmana sencera per celebrar els seus 10 anys

La BdeGust fa 10 anys. Ho fa per la porta gran, consolidant-se com una de les mostres gastronòmiques i vitivinícoles de referència a la Catalunya central i ampliant la seva programació a una setmana sencera. Els plats forts de la fira seran el cap de setmana de l’1 i el 2 de juliol, a la Font del Balç, però l’organització ha apostat per ampliar el programa i preveure activitats des del proper dilluns, dia 26, fins diumenge 2, segons va explicar en la presentació de la mostra Eduard Finestres.

Enguany, a més, l’Ajuntament de Gironella apostarà amb més fermesa que mai per la BdeGust i hi destinarà 4.000 euros del pressupost municipal. Segons va explicar el regidor de Cultura, Lluís Vall, Gironella està convençuda que “és una gran iniciativa pel municipi i la comarca” i “un aparador perquè els productors gastronòmics gironellencs i de comarca puguin maridar els seus productes amb el vi”.

Com en cada edició, els organitzadors de la mostra han encarregat el disseny de la imatge promocional a un professional berguedà. En aquesta ocasió, l’encarregada ha estat Judit Vera, de Gironella.

bdegust2