El tercer premi del Concurs d’Aparadors del FeMAP va a parar a Montserrat Moda de Dona de Berga

L’aparador de la botiga berguedana Montserrat Moda de Dona ha estat reconeguda amb el tercer premi del Concurs d’Aparadors del Festival de Música Antiga dels Pirineus, valorat en 200€. El guanyador d’enguany ha estat la botiga TessArt d’Andorra la Vella, que s’ha emportat 600€ mentre que el segon premi, de 400€, se l’ha endut la farmàcia Enjuanes de Tremp. La decisió final l’ha pres un jurat territorial entre els deu establiments finalistes que van accedir a la segona ronda del concurs.

Paral·lelament, i fins el dia 15 d’aquest mes, segueix obert a les xarxes socials el concurs. Les imatges dels aparador participants han estat compartides a les xarxes del festival (@FestivalFemap) i s’atorgarà una cistella de productes del Pirineu a l’establiment que rebi més “m’agrada”. A més a més, també es sortejarà un disc del FeMAP 2017 entre totes les persones que comentin les fotografies penjades a Facebook.

El concurs es duu a terme en col·laboració amb les associacions professionals de comerciants i d’hostaleria existents als Pirineus, i pretén donar visibilitat des del món del comerç que els Pirineus ofereixen als seus residents i als seus visitants no només el Festival de Música Antiga més gran d’Europa sinó un projecte únic pel seu volum: 34 municipis i 49 concerts en l’edició de 2017.

X