Pobles

Mostres de solidaritat pels atacs terroristes des d’arreu a la comarca

Mostres de solidaritat pels atacs terroristes des d’arreu a la comarca
Bandera a mitja asta a l'Ajuntament de Berga. LÍDIA LÓPEZ

No només a la plaça Sant Pere de Berga s’han reunit els berguedans per condemnar els atemptats de les darreres hores de Barcelona, Cambrils i Alcanar. Pràcticament tots els ajuntaments de la comarca s’han unit a la crida feta des de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) a guardar un minut de silenci davant dels ajuntaments de tots els municipis catalans i coincidint amb l’acte convocat per la Generalitat a la plaça Catalunya de Barcelona a les 12 del migdia.

Tots elles han compartit, a més, el manifest de l’ACM, que finalitzava de forma molt solemne: “Avui, centenars de milers de persones ens trobem davant dels nostres ajuntaments, de la plaça de Catalunya de Barcelona, i tants altres punts arreu del món, perquè junts som més forts, perquè junts serem invencibles davant el terror que provoquen aquests atemptats, i perquè avui és un bon moment per refermar el nostre compromís granític vers la democràcia, la tolerància, el respecte, la llibertat i la pau”.

 

Atemptat de Barcelona

Comentaris