Gironella, Berga i La Valldan recuperaran actes aplaçats el darrer cap de setmana

Avui al vespre, a partir de les 8, La Valldan viurà el seu Pregó de Festa Major a càrrec de Maria Àngels Blasco i Rovira – Directorora General de Cultura, Associacionisme i Acció Cultural de la Generalitat de Catalunya-. A continuació, hi haurà el sopar popular seguit del concert de música folk amb Rustik’s de Vallcebre. La Proclamació de Pubilles i Hereus de La Valldan 2017 es farà el proper dissabte 26 d’agost a 2/4 de 6 de la tarda. Tots els actes es duran a terme a la Plaça Major de La Valldan.

A Gironella, avui celebraran la proclamació del Padrí i la Padrina de la Residència Sant Roc a partir d’1/4 de 9 del vespre. Abans, a les 7 de la tarda, es durà a terme el festival Holi Dolly a la plaça de l’Estació. A les 10 de la nit, hi haurà havaneres a la plaça de la Vila. La festa major es tancarà el divendres 25 amb la proclamació de l’Hereu i la Pubilla de Gironella 2017, a les 10 de la nit a la plaça de la Vila.

Finalment, l’Oficina de Turisme de Berga ha establert el diumenge 27 com a nova data per a la realització de la visita guiada a Sant Pere de Madrona dedicada al poema de Josep M. De Sagarra “El comte Arnau”, activitat està emmarcada al programa “Berga Viu l’estiu’17”.

X