Runa a Sac - Containers del Berguedà

Castellar de n'Hug, Cultura

El bagenc Hilari Novillo guanya per tercer cop el Concurs de Gossos d’Atura de Castellar de n’Hug

El bagenc Hilari Novillo guanya per tercer cop el Concurs de Gossos d’Atura de Castellar de n’Hug
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, amb el guanyador del Concurs, Hilari Novillo. LAURA VILAGRÀ (@LauraVilagrPons)

El pastor de Santpedor Hilari Novillo i la seva gossa, Witney, s’han endut la victòria al 55è Concurs Internacional de Gossos d’Atura de Castellar de n’Hug, que s’ha disputat aquest diumenge al prat del Castell. És el tercer triomf del pastor bagenc, que es va imposar als altres 10 concursants de l’edició d’enguany.

El jurat va donar el segon premi al basc José Urien i la seva gossa, Xarpa. La tercera posició va ser per al balear Miquel Adrover i el seu gos, Xeco. A banda dels tres primers classificats, la competició va gaudir de la participació de 6 pastors més i una pastora.

El certamen va comptar amb la presència de més de 3.000 persones. Entre elles, hi havia el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i la consellera d’Agricultura de la Generalitat, Meritxell Serret, i l’alcalde del municipi, Salvador Juncà. Abans del concurs, Puigdemont i Serret es van apropar al consistori de Castellar de n’Hug per signar el llibre d’honor. També hi havia altres autoritats com el president del Consell Comarcal del Berguedà, David Font, o la delegada del Govern a la Catalunya central, Laura Vilagrà.

Carles Puigdemont Concurs de Gossos d'Atura Hilari Novillo

Comentaris