Cars Berga

Castellar de n'Hug

El president Carles Puigdemont assistirà al Concurs de Gossos d’Atura de Castellar de n’Hug

El president Carles Puigdemont assistirà al Concurs de Gossos d’Atura de Castellar de n’Hug
El pastor Juli Bayot en acció l'edició passada. ROSA CASTILLA

Aquest diumenge Castellar de n’Hug celebrarà la 55a edició del Concurs Internacional de Gossos d’Atura. Es tracta de l’esdeveniment més concorregut de la població de l’Alt Berguedà, que enguany espera l’assistència d’unes 3000 persones, tal i com ha afirmat a aquest mitjà l’alcalde, Salvador Juncà.

L’alcalde també ha confirmat l’assistència del President de la Generalitat, Carles Puigdemont, i de la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret. També hi assistiran altres autoritats com el president del Consell Comarcal, David Font, i alguns alcaldes del Principat i diputats del Parlament de Catalunya.

Està previst que participin 14 pastors provinents de Castelló, País Basc, Mallorca, França, Andorra i Catalunya. El certamen arrencarà a les 11 del matí al prat del Castell i constarà de dues parts: la primera, on hi participaran tots els pastors a mode classificatori i una segona ronda, on només hi accediran els finalistes. El jurat valorarà l’obediència dels gossos i la seva agilitat a l’hora de completar els reptes.

Podeu consultar el programa del concurs així com tota l’actualitat d’agenda berguedana al nostre apartat Sortim.

Concurs de Gossos d'Atura

Comentaris