Els Castellers de Berga segueixen recuperant efectius i completen tres castells de 6 a Ripollet

Els Castellers de Berga han estat aquest dissabte una de les colles convidades a la Festa Major de Ripollet. Els de la camisa blava hi han actuat acompanyats pels seus padrins, els Castellers de Sabadell, en una diada tranquil·la i emotiva. La colla segueix recuperant efectius després de vacances i confia anar a més en les properes setmanes.

L’actuació castellera va ser a la Rambla Sant Esteve, a la mateixa hora que la manifestació a Barcelona per les víctimes dels atemptats a les Rambles del 17 d’agost. Per aquest motiu, els berguedans van obrir la llauna aixecant dos pilars de dol. Després, completarien la seva actuació amb tres castells de 6 descarregats amb solvència: un 3 de 6, un 2 de 6 i un 3 de 6 amb agulla.

Per la seva banda, els Castellers de Sabadell, que també han tornat de vacances fa pocs dies, van descarregar 4 de 8, 2 de 7 i 3 de 8. La setmana vinent tenen l’actuació de la seva Festa Major i esperem que ho puguin alçar un pis.

La propera actuació dels Castellers de Berga és a la Festa Major d’Artés, aquest dissabte, dia 2. Els berguedans coincidiran a Artés amb els Picapolls de la Gavarresa, que és la colla local, i els Matossers de Molins de Rei.