Els Castellers de Berga i l’AquíBerguedà busquen les 7 meravelles del Berguedà per fer-hi 7 pilars

Els Castellers de Berga s’han proposat fer set pilars diferents en un sol dia -el proper 9 de setembre- davant “les 7 meravelles del Berguedà” en motiu del seu 5è aniversari. Per fer-ho, els de la camisa blava i l’Aquí Berguedà impulsen una enquesta per trobar els set llocs més bonics i emblemàtics de la comarca. Els set espais més votats dibuixaran la ruta castellera del proper dia 9.

Quins són els set llocs més emblemàtics de la comarca? Quines set imatges representen millor la comarca? Les tens clares? Doncs no t’ho pensis! Participa en l’enquesta completant les dades del formulari que hi ha al final d’aquesta notícia. En pocs minuts podràs ser partícip d’un dia històric. La ruta pels llocs més emblemàtics de la comarca la dibuixes tu. 7 dies per trobar 7 meravelles, tens temps per participar fins aquest diumenge, dia 3 de setembre.

Si tens problemes per veure el formulari, fes clic aquí

X