ALSA endarrereix una hora la sortida de l’últim bus entre Barcelona i Berga

L’operadora ALSA ha realitzat una modificació als horaris de la línia d’autobús que uneix el Berguedà i Barcelona. Des del passat dilluns, el darrer bus que uneix la ciutat comtal i la capital berguedana efectua la seva sortida una hora més tard que fins ara. D’aquesta manera, el servei que sortia a les vuit del vespre (20:30, els divendres) des de la Ronda Universitat de Barcelona ara ho fa a les nou, de dilluns a divendres. Aquesta era una de les peticions dels usuaris, que solicitaven un servei que permetés sortir més tard de la capital catalana.

Aquest és el canvi més rellevant de la modificació horària que també ha introduït petites adaptacions. Per començar, s’han afegit les quatre noves expedicions semidirectes (dues d’anada i dues més de tornada), una petició del Consell Comarcal del Berguedà, tal i com va explicar l’Aquí Berguedà fa uns mesos. Aquests nous serveis han comportat petits canvis en l’hora de sortida d’algun dels altres busos que surten entre setmana. En concret, de baixada a Barcelona trobem que el bus que fins ara sortia a 2/4 de 6 de la tarda de Berga, des d’aquesta setmana ho fa a les sis en punt. Per anar a Berga, el bus semidirecte de les 13:00 a l’Estació del Nord ha endarrerit la seva sortida mitja hora, i ara surt a 2/4 de 2. Consegüentment, l’autobús de les 14:15, que para a tots els pobles, ara efectuarà la seva sortida de Ronda Universitat a les 14:30.

Com sempre, es poden trobar els horaris actualitzats a l’apartat Transport Públic d’aquesta web, o a la nostra nova app dels horaris del bus per a Android.

X