Les set postals que els Castellers de Berga han dibuixat amb la ruta per les meravelles del Berguedà

Els Castellers de Berga han protagonitzat un repte insòlit aquest cap de setmana. En motiu del seu cinquè aniversari, han fet pilars a les set meravelles del Berguedà, els set llocs més emblemàtics de la comarca, segons les votacions dels berguedans a través de l’Aquí Berguedà. En un sol dia van anar a les fonts del Llibregat, els Jardins Artigas, el Pedraforca, el Pi de les Tres Branques, el pont de Pedret, l’Alzina dels Colls i el santuari de Queralt. El resultat, set imatges de postal que quedaran en la memòria de la colla i de molts berguedans durant anys.

1. Les fonts del Llobregat. JOSEP PONT I ROCA

fonts llobregat

2. Jardins Artigas. JOSEP PONT I ROCA

jardins artigas cdberga

3. El Pedraforca. JOSEP PONT I ROCA

pedraforca

4. Pont de Pedret. QUERALT GONFAUS

pedret cdberga

5. Alzina dels Colls. DESCONEGUT

alzina colls cdberga

6. El Pi de les Tres Branques. JOSEP PONT I ROCA

pi3branques cdberga

7. El santuari de Queralt. JOSEP PONT I ROCA

queralt cdberga