Gironella, nou punt de venda de l’abonament de transport públic entre el Berguedà i Barcelona

A partir del proper dilluns, 25 de setembre, l’Ajuntament de Gironella serà un nou punt de venda dels abonaments de viatges de transport públic entre el Berguedà i Barcelona. Fins ara, els únics punts on es podien adquirir o renovar les targetes, de 10 viatges, eren l’Estació del Nord de Barcelona i l’Administració de Berga d’ALSA, l’empresa concessionària del servei. A Gironella, s’hi podran comprar les targetes, però no es podran recarregar, de manera que els interessats en fer-ho hauran de dirigir-se a Berga o Barcelona.

El consistori gironellenc disposarà del pack Berguedà-Barcelona, que inclou una targeta recarregable de 10 viatges d’ALSA i una targeta T-10 d’una zona per a completar el viatge a Barcelona utilitzant altres models de transport integrats, com són el metro, l’autobús, el ferrocarril o tramvia. Des del 2015, aquest pack val 52 euros i, per tant, viatjar entre la comarca i la ciutat comtal té un cost de poc més de 4 euros, si hi restem el preu de la T-10, que ronda els 10 euros.

Les targetes es podran adquirir a l’Ajuntament de Gironella durant l’horari d’atenció al ciutadà, de dilluns a divendres de 8:15 a 14:15h, i dijous de 16:30 a 18:30h (excepte els mesos de juliol i agost).

Per a més informació sobre la integració tarifària a la comarca del Berguedà podeu accedir a www.alsa.eswww.atm.catwww.gencat.cat o bé trucar al 902 42 22 42 o al 012. També podeu descarregar el díptic informatiu de la setena corona tarifaria, aquí.

A banda, des de fa unes setmanes, Bífidus Produccions i l’Aquí Berguedà us ofereix un servei àgil per consultar els horaris del transport públic entre el Berguedà i Barcelona. L’eina també està disponible en format aplicació per a dispositius mòbils i es pot descarregar aquí.