Bagà

Bagà busca visibilitzar el malestar pels presos polítics amb una concentració al costat de la carretera

Bagà busca visibilitzar el malestar pels presos polítics amb una concentració al costat de la carretera
Concentració a Bagà per la vaga general d'aquest dimecres. CEDIDA

Bagà organitza aquest divendres a la tarda una manifestació a la C-16 per “fer visible el malestar” davant la situació política del país. No tallaran la carretera ni faran cap marxa lenta, simplement volen “fer sentir el seu clam” a la gent que es desplaça cap a la muntanya. “Tenim presos polítics i això en una democràcia no ho podem permetre”, asseguren. Ara bé, sota una premissa: “Cap acció violenta, cap acte vandàlic“.

El punt de trobada és la fàbrica BINSA de Bagà, a les 18.30h. L’organització demana als manifestants que portin espelmes en un got, llaços grocs, estelades, domassos, fulls impresos i cassoles. A banda, també recomanen portar roba d’abric.

C-16 Concentració

Estic amb tu

Comentaris