Puig-reig, Comunicació

S’avança la ponència del periodista Ricard Ustrell al Fòrum 10 de Ràdio Puig-reig

S’avança la ponència del periodista Ricard Ustrell al Fòrum 10 de Ràdio Puig-reig

El darrera xerrada del Fòrum 10 de Ràdio Puig-reig canvia d’hora. Degut a un tema personal, la ponència de Ricard Ustrell serà finalment dimecres a les 17.30h a la sala d’actes Doctor Llaveries de Puig-reig. L’acte estava previst inicialment per les 21h del mateix dimecres, és a dir que s’avança.

Actualment, Ustrell és presentador dels programes Preguntes Freqüents, de TV3, i El Suplement, de Catalunya Ràdio. El periodista va començar la seva trajectòria professional a Ràdio Sabadell i a Matadepera Ràdio. Més endavant, va col·laborar al Versió RAC1 i al Fricandó Matiner de RAC105. Finalment, va fer el salt a Catalunya Ràdio: primer, al programa Tot és confús; més tard, com a subdirector de La Tribu de Catalunya Ràdio; i finalment, com a director d’El Suplement durant la temporada regular.

La xerrada d’Ustrell tancarà una nova edició del Fòrum 10 de Ràdio Puig-reig. Enguany han passat pel fòrum personatges com Joan Albert Argerich, primer locutor de Ràdio 4; Rafel Nadal, periodista i escriptor; Carles Solà, director del 30 Minuts, de TV3; o Montserrat Armengou, directora del Sense Ficció, de la cadena de televisió pública. La d’Ustrell, però, es preveu que sigui la ponència més concorreguda.

Fòrum 10 Ràdio Puig-reig Ricard Ustrell

Estic amb tu

Comentaris